page_banner01

Le fou lauiloa POE sitaili sui

I le lalolagi o fesoʻotaʻiga ma tekinolosi, ua avea suiga POE ma vaega taua mo le faʻamalosia o masini i luga o Ethernet.Ae ui i lea, a'o fa'aauau pea le fa'asolosolo o mamanu ma sitaili, ua alia'e mai ai se sitaili lauiloa fou o sui POE e fa'afetaui ai mana'oga o tagata fa'atau fa'aonaponei.

O lenei suiga fou POE e tu'ufa'atasia foliga ma galuega e ofoina atu se mamanu fa'alelei e fiafia i tagata fa'aoga latou te fa'amuamua mea fa'alelei i la latou seti feso'ota'iga.O lenei suiga fou o le POE o loʻo i ai se foliga faʻaonaponei ma faigofie, lea e matua ese lava mai le tele ma faʻaoga meafaigaluega o aso ua mavae.

Ae 'aua ne'i fa'asesēina oe i ona foliga fa'alelei - e le fa'asalaina oe e lenei ki fou POE.O loʻo tuʻuina atu pea le faʻatuatuaina tutusa ma le faʻaogaina e faʻamoemoeina e tagata faʻaoga mai sui POE, ma faʻafaigofie ai mo nofoaga nofomau ma pisinisi.

O se tasi o mafuaaga autu mo le faatupulaia o le lauiloa o lenei suiga fou POE o lona gafatia e fetaui lelei i soo se siosiomaga faaonaponei.Pe o se ofisa o le fale, o se avanoa faigaluega faʻapitoa, poʻo se siosiomaga faʻaonaponei o ofisa, o lenei suiga POE fou ua mamanuina e faʻafetaui ai le matagofie o lona siʻosiʻomaga.

O le a le isi mea, o lenei suiga POE fou ua mamanuina ma le faigofie o le faʻapipiʻiina ma le tausiga i le mafaufau.O lona faʻataʻitaʻiga ma le mama mama e mafai ai ona faigofie ona faʻapipiʻi i luga o se puipui poʻo lalo o se kesi, aʻo lona faʻaoga faʻapitoa e faʻamautinoa ai e oʻo lava i tagata e le faʻaogaina faʻainisinia e mafai ona faʻapipiʻiina ma le faigofie.

Ae masalo o le itu sili ona manaia o lenei suiga fou o le POE o lona gafatia e faʻaosofia ai le fatufatuaʻi ma le faʻafouina i tekinolosi fesoʻotaʻiga.A'o amata ona fa'amuamua e le au fa'atau le mamanu ma sitaili i a latou oloa fa'atekonolosi, o le suiga fou lea o le POE e mafai ona fa'aavanoaina ai le ala mo se vaitau fou o mea tau feso'ota'iga matagofie ma maualuga.

O le mea moni, e pei o soʻo se faiga fou, o le ai ai pea tagata masalosalo ma tagata faʻaleaganuʻu atonu e popole i le taliaina o le suiga.Ae ui i lea, o le faʻatupulaia o le lauiloa o lenei vasega fou o sui POE o se faʻaaliga manino lea o loʻo faʻatupulaʻia le manaʻoga mo masini fesoʻotaʻiga faʻalelei, sili atu ona mataʻina.

I le aotelega, o le tula'i mai o lenei suiga fou POE lauiloa o se molimau i le suiga o laufanua o tekinolosi ma mamanu.Faatasi ai ma ona foliga matagofie, faʻaonaponei ma faʻatuatuaina faʻatinoga, e le o se mea e ofo ai o lenei suiga fou POE ua vave ona avea ma mea e sili ona fiafia i ai tagata faʻatau tekonolosi.Pe o e su'e e fa'aleleia lau feso'ota'iga ile fale po'o toe fa'afou lou fa'atulagaina o le ofisa, o lenei suiga fou o le POE e mautinoa lava e aoga le mafaufau.

asd


Taimi meli: Tes-12-2023